Make over en uitbouw complete villa te Soest


Bij het eerste gesprek was de vraag of wij een aanbouw wilde realiseren. Al gauw kwam het gesprek op 2e vraag: Wat was de droom. Van het reeds 3 keer verbouwde huis, een levensloopbestendig, duurzaam, onderhoudsarm, plezierig huis te maken met meest vergaande techniek en waarbij de uitstraling van buiten zoveel mogelijk gelijk moest blijven. Een serieuze uitdaging!!

Tevens de wens om in ca. 8 maanden het ontwerp en realisatie proces te voltooien!!

Dit betekende kortgezegd dat het hele huis incl. de nieuw te realiseren aanbouwen opnieuw van binnen en van buiten opnieuw integraal ontworpen moest worden en aansluiting moest krijgen bij het nieuwe tuinontwerp. Vloer niveaus werden gelijk getrokken, Gevels werden voorzien van nieuwe kozijnen met hoogrenderende beglazing, onderhoudsarme gevelbekleding werd rondom toegepast, dak werd gesoleerd, alle installaties werden op een nieuwe duurzame wijze ontworpen met gebruikmakend van warmtepomp, led verlichting, alle deuren voorzien elektronische sloten, alarmering signalering en alles digitaal aan elkaar verbonden d.m.v. het domotica systeem, nieuwe keuken, badkamers en 2 serres en nog veel …… meer. Tevens werden alle opritten in beton gegoten men speciale antraciet afdruktechniek.

Het resultaat mag er wezen!! Gezamenlijk met opdrachtgever, BMU bouwproject management en bouwteam. is er een fantastisch resultaat neergezet waar we met zijn allen trots op mogen wezen en waar onze opdrachtgever met familie, nog heel lang, op een bijzonder prettige manier mag van blijven genieten!!