Zorgwoning

BMU Zorg biedt, in combinatie met een uitermate klantgerichte service, de zorgwoning aan. Deze zorgwoning is een zelfstandige woning die gemakkelijk aan de bestaande woning bevestigd kan worden via een ‘aanklikbaar’ systeem. Het is een woning die voorzien is van alle mogelijke zorgtechnologie en domotica (huishoudelijke elektronica), welke bijdragen aan een betere kwaliteit van wonen.

Makkelijk en snel geplaatst

De woning is gemakkelijk en snel geplaatst, waardoor er weinig tot geen ‘bouwoverlast’ ontstaat. BMU Zorg gelooft in een langer warm thuisgevoel en deze kunnen wij aan iedereen in onder andere de gemeente Soest, Zeist, De Bilt en Amersfoort aanbieden. Ook luistert BMU Zorg naar de cliënt, waarna wij het project uit zijn/haar handen nemen. Wij als BMU Zorg willen u zo zorgen vrij mogelijk helpen aan de woning die u wenst te creëren en behouden. Hierdoor blijft uw woning een langer thuis.

Wanneer kan BMU zorg voor u de ideale oplossing zijn? Dat kan bij onder andere:

  • Beperkte mobiliteit en gedragsproblemen als gevolg van dementie bij uw naaste,
  • Niet meer de trappen naar boven kunnen lopen als gevolg van fysieke beperkingen,
  • Meegroeiende voorziening met uw ernstig zieke partner of kind,
  • Uw gehandicapte zoon of dochter die een zorgwoning nodig heeft,
  • Een zorgkamer omdat u uw zoon of dochter niet naar een gezinsvervangend tehuis wilt brengen

Bent u in voor een langer thuisgevoel? Neem contact op via info@bmu-groep.nl of 0346 – 35 05 04 en vraag naar Stan Uyland.