BMU Zorg past binnen uw budget

BMU Zorg speelt in op uw eigen budgettaire situatie en neemt hier ook de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) en de WLZ (Wet Langdurige Zorg) in mee. Deze twee instanties regelen de financiële ondersteuning voor hulpbehoevende ouderen vanuit de overheid.

De financiële mogelijkheden

BMU Zorg is zeer goed op de hoogte van de financiële mogelijkheden en ondersteunt u bij de WMO-aanvraag en procedure. Vervolgens wordt er op basis van uw financiële situatie en mogelijkheden, een ontwerptekening gemaakt met de hierbij passende aanbiedingen. De zorgwoning kan worden gekocht of gehuurd. Wanneer u geneigd bent naar koop, heeft BMU Zorg voor u een gunstige terugkoopregeling. Hierbij krijgt u, afhankelijk van de looptijd, een vast bedrag terug. Indien u de zorgwoning niet meer nodig bevind, zal de verwijdering hiervan door BMU Zorg worden geregeld.

BMU Zorg is er voor de consument. Hierdoor willen wij ook overbrengen dat het financieel voordeliger is om thuis te blijven wonen zolang dat mogelijk is. In een zorginstelling wordt er namelijk voor uw verblijf – afhankelijk van uw vermogen en inkomen – een hoge eigen bijdrage gevraagd. BMU Zorg zorgt ervoor dat de woning haar waarde behoud, door het feit dat de woning eigenlijk onaangetast blijft. Bij bijvoorbeeld de inbouw van een traplift, is er een mogelijkheid tot waardevermindering van uw woning.

Bekijk ook:

– Zorgwoning

– Langer thuis wonen

– Bouwtekeningen

Bent u in voor een langer thuisgevoel? Neem contact op via info@bmu-groep.nl of 0346 – 35 05 04 en vraag naar Stan Uyland.