Voor een langer thuisgevoel

Naarmate de tijd verstrijkt, wordt een persoon ouder en kan deze worden geconfronteerd met een ziekte of bepaalde beperkingen. Hierna is het in de meeste gevallen zo dat u zo lang mogelijk thuis wilt blijven wonen met uw geliefden. Hiervoor heeft BMU Zorg een totaalconcept gerealiseerd op het gebied van wonen, zorgdiensten en technologie.

Thuis wonen met behulp van BMU Zorg

De oplossing die wordt aangeboden door BMU Zorg is een semipermanente aanbouw aan uw huidige huis (een aanklikwoning). Er hoeft hiervoor geen vergunning te worden aangevraagd en de zorgwoning kan via een sluis worden gekoppeld aan uw bestaande woning. Ook zal de zorgwoning in de stijl van uw huidige woning worden gemaakt.

De zorgwoningen bevatten een aantal essentiële functies zoals:

  • Slaapkamer (1-persoons of 2-persoons)
  • Badkamer
  • Toilet
  • Verwarming (CV)
  • Bekabeling (internet en TV

Wonen met luxe

Ook biedt BMU Zorg, zoals hierboven vermeld, de bijbehorende zorgdiensten en technologieën aan. Dit betreft onder meer automatische verlichting, automatische temperatuurregeling en automatische rolluiken, systemen voor toegangscontrole, camerasystemen en doorschakeling naar zorgcentrale.

Bekijk ook:

– Zorgwoning

– Binnen uw budget

– Bouwtekeningen

Bent u in voor een langer thuisgevoel? Neem contact op via info@bmu-groep.nl of 0346 – 35 05 04 en vraag naar Stan Uyland.